Facebook
Златно мюсли и овесени бисквити
Производство и продажба на здравословни мюсли и бисквити в град Шумен

За нас

Здравейте!

Ние сме Пламен и Кремена Маринови, управляващи малка семейна фирма, специализирана в производството на продукти с овесени ядки /все пак отскоро имаме и първото мюсли с лимец :)/. А от август 2020 г. предлагаме роман и разкази, написани от Пламен.

Относно овеса, той е преди всичко „бавен“ въглехидрат, т.е отдава постепенно енергията си и ще ни помогне да се чувстваме сити за по-дълго време. Съдържа и не малко протеини, фибри/действащи благоприятно за прочистването на храносмилателната система/, витамини и минерали. Допълнително мюслите ни имат висок процент съдържание на сушени плодове/боровинки, касис, годжи бери/, семена/чиа, ленено семе, сусам/ и ядки/бадеми, орехи, слънчоглед и тиквено семе/.

Някои видове мюсли са овкусени с био кокосово масло, а други с Гхи /пречистено краве масло/, а като подсладител използваме осново био паста от фурми и мед. Имаме мюсли за тези, който не обичат сладкото/Златно мюсли-неподсладено/, имаме и две безглутенови, също така сме приготвили напълно сурови мюсли и такива в които овесените ядки са запечени/гранола с бял или натурален шоколад, или смлени какаови зърна/. Предлагаме и 2 вида овесени сладки с Гхи или с био кокосово масло/веган и без брашно и захар/.

На първо място нашите мюсли могат да се употребяват, като разнообразна и питателна закуска, при засилена физическа или умствена дейност, за отслабване в допълнение с подходяща диета и активност, а имаме и положителни отзиви за деца с рефлукс. Повечето видове мюсли могат да се консумират директно, но също така могат да бъдат накисвани във вода, мляко и др.

В нашите мюсли и бисквити не влагаме консерванти или друг вид вредни субстанции.

Мюслите са златни, т.к подобно на златото, постоянно се пречистват /обогатяват и усъвършенстват :)/

 

С удоволствие Ви предлагаме и отзиви на нашите клиенти от страничката ни във Фейсбук: Златно мюсли

Относно книгите - повечето от тях са написани във формата на притча или приказка. Желаем ви приятно четене :)