Facebook
Златно мюсли и овесени бисквити
Производство и продажба на здравословни мюсли и бисквити в град Шумен

Златно мюсли с краве масло

Съдържа 17 съставки и е изцяло сурово. Ето и всички полезни вкусотии: Толкова познатите ни и полезни овесени ядки, в компанията на техните сродници: ечемичени, ръжени и пшенични ядки; следват сушените плодчета: сушени червени боровинки, черен касис и годжи бери; чудесните и здравословни сурови ядки: белено слънчогледово семе, белено тиквено семе и разбира се бадеми; малко семена: сусам, чиа и ленено семе; следват ароматните пълномаслени кокосови стърготини и цейлонска канела; подслаждаме с „вечния“ натурален пчелен мед; и най-накрая, тайната съставка: пречистено краве масло ( Гхи ), с което цялото мюсли заслужава името си Златно!

 

Този вид мюсли е препоръчително да се консумира с кисело или прясно мляко, усеща се вкуса на масло и е много богато на ядки и сушени плодчета. Все пак може да се консумира и директно, тъй като овесените ядки са достатъчно омекотени от маслото и меда и ще усетите директно всичките му вкусови качества.

 

Предлага се в кутии. За мъжете са достатъчни около 4 - 5 лъжици дневно, т.е голямата опаковка ще им стигне за 10 дни, а за жените около 2 - 3 лъжици за около 15 дни. Този вид мюсли има изискване за съхранение в хладилник, от +4 до +6 градуса.

 

Срок на годност: 3 месеца.

Цена за 375 гр. в кутия - 6.00 лв. За 10 кутии - 54.00 лв.

Срок за получаване - 1 работен ден.