Златно мюсли и овесени бисквити
Производство и продажба на здравословни мюсли и бисквити в град Шумен

За нас

Здравейте!

Ние сме Пламен и Кремена Маринови, управляващи семейна фирма, специализирана в производството на продукти с овесени ядки.

Относно овеса, той е преди всичко „бавен“ въглехидрат, т.е отдава постепенно енергията си и ще ни помогне да се чувстваме сити за по-дълго време. Съдържа и не малко протеини, фибри/действащи благоприятно за прочистването на храносмилателната система/, витамини и минерали. Допълнително мюслите ни имат висок процент съдържание на сушени плодове/боровинки, касис, ябълки, сливи, лиофилизирани ягоди, малини, боровинки и череши/, семена/чиа, ленено семе/ и ядки/бадеми, орехи, макадамия, слънчоглед и тиквено семе/.

Някои видове мюсли са овкусени с кокосово масло, а други с Гхи /пречистено краве масло/, а като подсладител използваме сироп от агаве, паста и сироп от фурми, кокосова захар и мед. Имаме мюсли за тези, който не обичат сладкото/Златно мюсли-неподсладено/, имаме и две безглутенови, също така сме приготвили напълно сурови мюсли и такива в които овесените ядки са запечени/гранола с бял шоколад, какаова маса, или смлени какаови зърна/.

На първо място нашите мюсли могат да се употребяват, като разнообразна и питателна закуска, при засилена физическа или умствена дейност, за отслабване в допълнение с подходяща диета и активност, а имаме и положителни отзиви за деца с рефлукс. Повечето видове мюсли могат да се консумират директно, но също така могат да бъдат накисвани във вода, мляко и др.

В нашите мюсли не влагаме консерванти или друг вид вредни субстанции.

Мюслите постоянно се обогатяват и усъвършенстват :)

 

С удоволствие Ви предлагаме да разгледате и страничката ни във Фейсбук: Златно мюсли